06 8321 9827 info@collabor.nl

Sinds de oprichting in 2005 heeft Collabor zich ontwikkeld tot een dienstverlener op het gebied van Microsoft oplossingen aan organisaties in Nederland, België en Duitsland, met als doel mensen beter en gemakkelijker te laten samenwerken.
Collabor is actief in diverse branches, de laatste jaren vooral in Educatie, Zorg, Overheid en Zakelijke dienstverlening.

Collabor is een IT bedrijf dat is gespecialiseerd in ontwerp, realisatie en onderhoud van intranet en documentbeheersystemen op basis van SharePoint. Toepassingen die erop gericht zijn mensen gemakkelijker te laten samenwerken en op die manier efficiëntie in de bedrijfsvoering te bereiken.

De dienstverlening van Collabor is gericht op MKB ondernemingen. Met name bedrijven die geen eigen of slechts een kleine IT afdeling hebben, zijn bij Collabor aan het juiste adres. 

Collaboration ofwel Samenwerking is waar wij voor staan. Niet alleen samenwerking met u als opdrachtgever maar ook samenwerking tussen medewerkers binnen uw bedrijf. Met als doel de efficiëntie te verhogen. Die verbetering wordt bereikt door oplossingen te bieden die u en uw medewerkers in staat stellen te werken, waar en wanneer u dat wilt, plaats- en tijdonafhankelijk.

De dienstverlening van Collabor is gebaseerd op cloudoplossingen. Dat betekent dat u geen hardware en software ‘in huis’ nodig hebt om van onze diensten gebruik te maken, anders dan computers met internetverbinding.

Onze cloudoplossingen zijn gebaseerd op de Microsoft toepassingen in Office 365. Daarmee hoeft u zich geen zorgen te maken over beheer en onderhoud van de IT waarmee u die bedrijfsvoering realiseert, dat regelt Microsoft voor je. Office 365 is een abonnementsvorm, dat wil zeggen dat je alleen betaalt voor wat je gebruikt.


Jos Albers, Collabor’s senior consultant heeft ruime ervaring in de IT Branche, sinds 1986 doorliep hij alle stadia van het vak: van programmeur tot informatieanalist, van auteur tot trainer, van projectleider tot consultant.