06 8321 9827 info@collabor.nl

BY JOSHBERSIN · PUBLISHED FEBRUARY 4, 2021 · UPDATED FEBRUARY 5, 2021

Vandaag heeft Microsoft een product geïntroduceerd dat de markt voor bedrijfssoftware waarschijnlijk zal transformeren: Microsoft Viva, een digitaal platform gebouwd op Microsoft 365, ontworpen voor de Employee Experience. Viva is in de loop van meerdere jaren ontwikkeld en geïntegreerd met Microsoft Teams en is een Employee Experience Platform dat zorgvuldig is ontworpen om de investering van een bedrijf in bestaande systemen en Microsoft-technologie te benutten.

Ik adviseer Microsoft al een tijdje over dit product, dus laat me je wat inzichten geven en uitleggen waarom deze aankondiging een seismische impact zou kunnen hebben op de HR Tech- en personeelssoftwaremarkten.

Allereerst moet u begrijpen dat investeringen in Employee Experience enorm zijn. Gevoed door de pandemie, geven bedrijven miljarden dollars uit aan samenwerkingshulpmiddelen, welzijnsapps, trainings- en ontwikkelingsaanbod en alle vormen van enquêtes, kennismanagement, casemanagement en ondersteuning van medewerkers. Deze enorme industrie is meer dan $ 300 miljard groot en omvat alle grote softwareleveranciers, van ADP tot Workday, Cisco, SAP, Oracle, ServiceNow en honderden andere.

Lees hier de rest van het artikel.