November 2015 – Juli 2016

Zorginstelling Driestroom gelooft in onbeperkt meedoen. Op je eigen niveau en in je eigen tempo. Onze cliënten doen zoveel mogelijk mee in de maatschappij. Met wonen, met leren en met werken. Onze begeleiding en ondersteuning zijn dan ook gericht op ontwikkeling. We weten dat persoonlijke groei bijdraagt aan alledaags geluk. En dat is waar wij ons elke dag voor inzetten. In samenwerking met interessante partijen en dankzij de hulp van vrijwilligers realiseren we prachtige projecten.
Onze woonlocaties liggen vrijwel allemaal in een woonwijk, op loopafstand van winkels en bushaltes. Meedoen lukt het best midden in de wijk, waar je een praatje kunt maken met de buren en je je eigen boodschappen doet. Op onze woonlocaties leiden onze cliënten eigenlijk een heel normaal leven, met alles wat daarbij komt kijken, en vooruit, soms een beetje meer. Bijzonder of juist alledaags? Het is wonen volgens Driestroom.

Situatie
Driestroom is met 1100 medewerkers vanuit ruim 70 locaties toe aan een opwaardering van haar intranet. Er is gekozen voor een Office 365 abonnement. In het project wordt ook de datamigratie van de netwerkschijven meegenomen en de introductie van een op Windows 10 gebaseerde mobiele werkplek.

Taken & Verantwoordelijkheden
Ik was als SharePoint consultant betrokken bij het opstellen van de offerte en na gunning van het project verantwoordelijk voor de inrichting van SharePoint Online binnen de Office 365 omgeving.

Gebruikte kennisgebieden
Office 365

Dit project was een Masc opdracht.