Januari 2020

Bij SNP Natuurreizen vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. SNP is gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Naast onze groepsreizen in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding bieden we je ook individuele reizen. Laat je inspireren op onze website en stel je eigen reis samen met behulp van onze unieke reisaanbod.

Situatie
SNP Natuurreizen was een onderdeel van ANWB Reizen. In 2019 heeft SNP zich afgesplitst van ANWB en vond er een ICT ontvlechting plaats. Nu die situatie stabiel is wordt de volgende stap gezet: herbouw van het intranet. Het oude intranet was gebaseerd op Windows SharePoint Services, het nieuwe zal op SharePoint Online gebouwd worden. Daarnaast wordt onderzocht of Microsoft Teams ingezet kan worden. Na herbouw van het intranet zal er ook een datamigratie van fileshare data naar SharePoint worden uitgevoerd.

Taken & Verantwoordelijkheden
Als O365 / SharePoint consultant ben ik verantwoordelijk voor de functionele inrichting en realisatie van de SharePoint omgeving. Ook adoptie en training is onderdeel van dit project. De datamigratie zal ik uitvoeren met ShareGate.

Gebruikte kennisgebieden
Office 365, ShareGate