Maart 2019 – Juni 2019

Proud Nerds is een digital agency en bestaat uit twee units met een shared service afdeling waarin activiteiten als administratie, marketing, sales en consultancy plaatsvinden. Om onze verschillende diensten helder onder te verdelen werken we met twee labels: Proud Professionals en Proud Services.
Binnen Proud Professionals houden we ons bezig met website-ontwikkeling, het bouwen van webapps en software development. Binnen Proud services bestaan de activiteiten uit het opzetten van workspaces, werkstations en de uitvoering van beheer en support.

Situatie
Proud Nerds is de nieuwe naam van de bedrijven Masc, Roquin en Netcreators die per nov 2018 zijn samengegaan. De processen van de bedrijven dienen op elkaar afgestemd te worden en daar hoort ook een overgang naar één Office 365 tenant bij.

Taken & Verantwoordelijkheden
Als O365 / SharePoint consultant was ik verantwoordelijk voor de functionele inrichting van de SharePoint omgeving en de datamigratie. Daarnaast voer ik als global administrator het functioneel beheer over de Proud Nerds tenant.

Gebruikte kennisgebieden
Office 365, ShareGate

Dit project was een Proud Nerds opdracht.