Oktober 2020

Mensen verrassen. Mensen enthousiast maken. Mensen verleiden met een fantastisch product. Een product dat er lekker uitziet, heerlijk smaakt en bovenal een product dat een gewoon moment, bijzonder maakt. Een moment om naar uit te kijken. Een moment om van te genieten met het hele gezin of juist even alleen.
Delicia is er voor die momenten. Wij produceren heerlijke en eerlijke chocoladeproducten die mensen blij maken. Dat doen we voor en met jou, in de retail en de levensmiddelenindustrie. Met elkaar realiseren wij het doel: Make Life Delicious.

Situatie

Chocoladefabriek Delicia maakt privat labeling chocoladeproducten die je in elke supermarkt vindt. Het bestaande, op Excel gebaseerde, New Product Development systeem voldeed niet meer, de wens was om in SharePoint Online een systeem te realiseren waarmee de diverse afdelingen de voortgang van het NPD proces kunnen vastleggen.

Taken & Verantwoordelijkheden

Als Microsoft 365 consultant was ik verantwoordelijk voor de functionele inrichting en realisatie van de SharePoint omgeving. Daarbij wordt gebruik gemaakt van Microsoft Lists in combinatie met PowerApps en Power Automate om intelligentie in de databronnen aan te brengen.

Gebruikte kennisgebieden

Microsoft 365, Teams, SharePoint, Microsoft Lists, PowerApps, Power Automate