06 8321 9827 info@collabor.nl

OneDrive breidt de versiegeschiedenis uit om alle bestandstypen voor uw persoonlijke OneDrive-account te ondersteunen – een van onze meest gevraagde functies. OneDrive doet er alles aan om u te helpen zich te concentreren op het productiever zijn en u minder zorgen te hoeven maken over onbedoelde bewerkingen door u of anderen die met u samenwerken.

Met deze verbeteringen in de versiegeschiedenis kunt u oudere versies van al uw bestanden in uw OneDrive bekijken en herstellen. Voorheen ondersteunde de versiegeschiedenis alleen Office-bestanden. De versiegeschiedenis is nu compatibel met alle bestandstypen, dus u hoeft zich geen zorgen meer te maken dat uw pdf’s, CAD-bestanden of zelfs uw foto’s en video’s per ongeluk worden bewerkt. U kunt altijd een eerdere versie herstellen of downloaden. OneDrive bewaart een oudere versie van uw bestanden gedurende 30 dagen. Ondersteuning voor uitgebreide versiegeschiedenis is begonnen met uitrollen en zal deze zomer voor iedereen beschikbaar zijn.

Versiegeschiedenis gebruiken in OneDrive

Het gebruik van de versiegeschiedenis is eenvoudig; navigeer gewoon naar OneDrive.com, klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt herstellen of bekijk een vorige versie en selecteer vervolgens Versiegeschiedenis.

Bron: Microsoft