06 8321 9827 info@collabor.nl

Wanneer je weet wanneer de ondersteuning wordt beëindigd, helpt dit je je bedrijf en werknemers productief en veilig te houden. Download onze controlelijst voor inzicht in je opties, aanbevolen volgende stappen en hulpbronnen.

Microsoft heeft verklaard 10 jaar productondersteuning voor Windows 7 te leveren toen het werd uitgebracht op 22 oktober 2009. Deze periode van 10 jaar is nu afgelopen en Microsoft heeft de ondersteuning voor Windows 7 beëindigd zodat zij hun investeringen kunnen richten op de ondersteuning van nieuwere technologieën en fantastische nieuwe ervaringen. De exacte datum voor het einde van de ondersteuning voor Windows 7 was 14 januari 2020. Er worden geen technische ondersteuning en software-updates ter bescherming van je pc meer geleverd voor het product vanuit Windows Update.

Microsoft raadt je ten zeerste aan om over te stappen naar Windows 10, om te voorkomen dat je in een situatie komt waarin je service of ondersteuning nodig hebt die niet langer beschikbaar is.
Download Windows 10. Eerst advies? Neem contact op…

Office 2010 bereikt het einde van zijn ondersteuningslevenscyclus op 13 oktober 2020. Dit betekent dat er na deze datum geen nieuwe beveiligingsupdates, niet-beveiligingsupdates, Assisted Support-opties (gratis of betaald) of online-updates voor technische inhoud voor Office 2010 meer zullen worden vrijgegeven. Als je Office 2010 gebruikt, raden we je aan om nu te plannen om naar Office 365 te gaan.
Office 365 kopen. Eerst advies? Neem contact op…

Bron: Microsoft