06 8321 9827 info@collabor.nl

Goedkeuringen (Approvals) in Microsoft Teams is een native Teams-applicatie waarmee u gemakkelijk goedkeuringen kunt maken, beheren en delen vanuit uw hub voor teamwerk.

U kunt snel een goedkeuringsstroom starten vanaf dezelfde plek waar u een chat, een kanaalgesprek of de goedkeuringsapp zelf verzendt. Selecteer gewoon een goedkeuringstype, voeg details toe, voeg bestanden toe en kies goedkeurders. Na indiening worden goedkeurders op de hoogte gebracht en kunnen ze de aanvraag beoordelen en ernaar handelen.

Deze goedkeuringen worden direct geactiveerd met de Power Automate-infrastructuur en vereisen geen stroom met een goedkeuringsactie. Als u echter uw goedkeuringen wilt wijzigen door aangepaste acties vooraf of na goedkeuring te maken, kunt u een stroom voor uw goedkeuring maken.

De goedkeuringsapp gebruiken in Teams

  1. Aanmelden bij Microsoft Teams
  2. Selecteer Meer toegevoegde apps (…), zoek naar Goedkeuringen en selecteer vervolgens de app Goedkeuringen

Als u de goedkeuringsapp niet ziet in het menu met meer apps, heeft uw Teams-beheerder de app waarschijnlijk uitgeschakeld in uw tenant. Vraag uw Teams-beheerder om de goedkeuringsapp in te schakelen vanuit het Teams-beheercentrum.

Bron: Microsoft